Η εταιρεία

Είμαστε ένα digital marketing agency και ακούμε στο όνομα imonline. Ιδρυθήκαμε το 2007 στο Ηράκλειο Κρήτης. Εξελιχθήκαμε, μεγαλώσαμε και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο διαδίκτυο για επαγγελματίες.

Προσφέρουμε υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλο το εύρος της διαδικτυακής δραστηριότητας, όπως κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδας, κατοχύρωση domain name (εγκεκριμένος καταχωρητής .gr), δημιουργία και διαχείριση Google Ads, διαχείριση social media marketing, επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων και χώρων (στο studio, με drone και VR 360), καθώς και υπηρεσίες σχετικές με την γενικότερη παρουσία, προβολή και διαφήμιση του σύγχρονου επαγγελματία στο διαδίκτυο.

Διαθέτουμε διαπιστευμένες γνώσεις και αναγνωρισμένο έργο και συνεργαζόμαστε αρμονικά, με επαγγελματισμό, προς την ολοκλήρωση του έργου.

Δημιουργούμε και εξελίσσουμε συνεχώς εργαλεία και υπηρεσίες (όπως το  imonline cms), ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη και να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, στον ολοένα και περισσότερο απαιτητικό κόσμο της διαδικτυακής παρουσίας.

Η imonline εξελίσσεται συνεχώς!


Καλέστε μας 2810319485 ή ζητήστε προσφορά.