Βραβεία Made in Greece 2013

Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Made in Greece Awards

Απολογισμός Βραβεία Made in Greece

Η απόφασή της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ να θεσπίσει τα βραβεία “Made in Greece” εντάσσε- ται σε ένα πλαίσιο συνεχούς προσπάθειας για την καθιέρωση ενός νέου, παραγωγικού, αναπτυξια- κού μοντέλου, στηριζόμενου στην εξωστρέφεια και στην ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της ελλη- νικής παραγωγής.

Τα βραβεια "Made in Greece" είναι η εξωτερίκευση της ανάγκης να αναδείξουμε τη σημαντικότητα της βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας και η απάντηση των ανθρώπων του ελληνικού μάρκετινγκ στις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας που σημερα πε- ρισσοτερο από ποτέ πριν έχει εναποθέσει την ελ- πίδα της εξόδου από την κρίση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Διαβάστε εδώ τον απολογισμό για τα Βραβεία Made in Greece 2013.

Last Updated on Monday, 15 June 2015 13:20

Hits: 1056

Τελετή Απονομής Βραβείων 2013

Οι Επιχειρήσεις που Βραβεύθηκαν στη Μεγάλη Γιορτή της Ελληνικής Παραγωγής!

Η Τελετή Απονομής των βραβείων «Made in Greece», τα οποία διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton. Στη γιορτή της ελληνικής παραγωγής παρευρέθησαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των βραβείων, εκπρόσωποι των χορηγών και των υποστηρικτών, εκπρόσωποι των υποψηφίων επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κος Αθανάσιος Τσαυτάρης, και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κος Αθανάσιος Σκορδάς. Τα βραβεία παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Ρένια Τσιτσιμπίκου και Νεκτάριος Νώτης.

Last Updated on Tuesday, 03 December 2013 01:31

Hits: 2810

Register to read more...

122 οι συμμετοχές στα Βραβεία “MADE IN GREECE”

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τα βραβεία “MadeinGreece”, τα οποία διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), ολοκληρώθηκε και η Προκριματική Φάση για την ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών μόλις ξεκίνησε, με85 μεγάλες επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς και οργανισμούς να έχουν καταθέσει 122 υποψηφιότητες πάνω στους τομείς δραστηριοποίησής τους.

Last Updated on Wednesday, 23 October 2013 16:13

Hits: 1699

Register to read more...

Ανακοινώθηκαν οι επικρατέστερες υποψηφιότητες

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Ανακοινώθηκαν οι επικρατέστερες υποψηφιότητες των βραβείων MadeinGreece

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) επιβραβεύει την παραγωγή και αναδεικνύει την Ελλάδα και θεσπίζει φέτος για πρώτη φορά τα βραβεία «MadeinGreece», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Εξωτερικών. 85 επιχειρήσεις, οργανισμοί και συνεταιρισμοί κατέθεσαν 122 συνολικά υποψηφιότητες και μετά από την Β’ Φάση Αξιολόγησης, οι επιτροπές ξεχώρισαν τις 3 επικρατέστερες ανά κατηγορία, οι οποίες παρουσιάζονται παρακάτω με αλφαβητική σειρά:

Last Updated on Tuesday, 03 December 2013 01:30

Hits: 1973

Register to read more...

Συνέντευξη Τύπου

 Συνέντευξη Τύπου

ΒΡΑΒΕΙΑ “MADEINGREECE” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν τα βραβεία MadeinGreece”, τα οποία διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Last Updated on Wednesday, 23 October 2013 16:11

Hits: 1418

Register to read more...

Τελική Φάση
Made in Greece

Υπό την Αιγίδα

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας
Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Χρυσοί Χορηγοί

Μαρινόπουλος Α.Ε. Χρυσός Οδηγός
Genesis Pharma SA Ideal Stantard

Αργυροί Χορηγοί

Εθνική Τράπεζα Chiquita

Χορηγοί

ΔΕΣΦΑ OTE

Υποστηρικτές

AUDI ΔΕΠΑ

Χορηγοί Επικοινωνίας

Direction adbusiness
Advertising.gr Retail Business
Food & Drink Agrenda
Agronews.gr Επιστημονικό Marketing Management

Κύριοι Χορηγοί Επικοινωνίας

Η Καθημερινή ΣΚΑΪ 100,3

Χορηγός Δημοσιότητας

mscomm

Χορηγοί Εκδήλωσης