ΕΛΑΜ
Menu

Νέα

Η μεγάλη γιορτή της παραγωγής σε μια εντυπωσιακή βραδιά για την ανάδειξη των νικητών

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), διοργανώτρια των βραβείων “Made in Greece 2015”, τίμησε τις επιχειρήσεις που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία. Η τελετή βράβευσης των νικητών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου στο κεντρικό ξενοδοχείο “Athens Ledra Hotel”, σε μια βραδιά που θα μείνει αλησμόνητη σε όλους, όσοι παρευρέθηκαν.

 

Διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

Στις 15 Δεκεμβρίου η τελετή απονομής των βραβείων

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), διοργανώτρια των βραβείων “Made in Greece 2015 Awards”, ανακοίνωσε ότι η βράβευση των νικητών του θεσμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 (στις 19:00 μ.μ.), στο κεντρικό ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ

 

Ολοκληρώθηκε η υποβολή συμμετοχών στο διαγωνισμό

Έναρξη διαδικασίας αξιολόγησης για την ανάδειξη των επικρατέστερων σε κάθε κατηγορία βράβευσης.

 

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2015 – Με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων και στις οκτώ κατηγορίες βραβείων, τα “MadeinGreece 2015” βρίσκονται στην προκριματική φάση αξιολόγησης. Για κάθε κατηγορία βραβείου έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία προεδρεύει μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και συμμετέχουν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, των χορηγών, των επαγγελματικών φορέων και των χορηγών επικοινωνίας που υποστηρίζουν το θεσμό. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία αξιολόγησης θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

 

Διαβάστε το Δελτύο Τύπου εδώ

 

Τελευταία Νέα

Διοργανώσεις

Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Σκοπός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ είναι η προαγωγή της επιστήμης του Μάρκετινγκ, η εφαρμογή, η διάδοση και η ανάπτυξη των αρχών της σε όλους τους χώρους της σύγχρονης ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Τηλ. Επικοινωνίας:
+30 210 7414 733
 
Μαρία Παπαοικονόμου ERASMUS Conferences Tours & Travel S.A
 
Βραβεία Made in Greece